Welke Linked Data business cases zijn bekend en beschreven?


Faqjpg.jpg
Er is binnen Platform Linked Data Nederland veel discussie geweest over het wel of niet toevoegen van forum-functionaliteit aan de Wiki, omdat we de discussies die op LinkedIn gevoerd worden soms moeilijk samen te vatten zijn in kennis die we met elkaar kunnen delen en omdat we toch graag een centrale bron willen hebben waar we vragen en antwoorden (Q&A) rondom Linked Data kunnen verzamelen en met elkaar kunnen delen. Er is voor gekozen om deze forum-functionaliteit met standaard Wiki-functionaliteit te implementeren, zodat we geen versiebeheerproblematiek hebben vanuit de gebruikte Wiki tooling en extensies die je hievoor zou kunnen gebruiken. Op de hoofdpagina staan alle vragen overzichtelijk vermeld die verwijzen naar de detail-pagina's voor elke vraag waar de reacties en antwoorden gegeven kunnen worden op de vraag die van toepassing is. Om vragen te kunnen stellen (en antwoorden te kunnen geven), moet je ingelogd zijn met je Wiki-account. Mocht je deze nog niet hebben dan kun je deze aanvragen bij een van de Wiki beheerders.


Eigenschappen

Publicatiedatum 2014-11-12
Korte samenvatting Ik zou graag meer inzicht willen krijgen bij welke organisaties al gebruik wordt gemaakt van business cases, binnen onze organisatie willen we hier ook mee aan de slag, dus wat herbruikbaar materiaal komt mij goed van pas.
Maker Jan Willem van Veen
FAQ categorie Business vragen

Afgeleide relaties

Subject Predicaat Object
Welke Linked Data business cases zijn bekend en beschreven? (reactie 2) FAQ vraag Welke Linked Data business cases zijn bekend en beschreven?
Welke Linked Data business cases zijn bekend en beschreven? (reactie 1) FAQ vraag Welke Linked Data business cases zijn bekend en beschreven?
06:44:23 09/16/2019 -- Refresh -- Durate of query :0.004s


Rdf.jpg